Page 10 - Keramik_NL
P. 10

 KERAMIEK - DE IDEALE KEUZE VOOR WIE GRAAG EEN KEUZE HEEFT.
Bij het ontwerpen van de tuinen van vandaag staat comfort voorop.
De buitenruimten worden met deze gedachte ook zo aangelegd, de beplanting moet gemakkelijk te verzorgen zijn, de irrigatie bij voorkeur computergestuurd en de geruisloze robotmaaier zorgt voor het gazon. Deze weten te overtuigen met kwaliteit en duurzaamheid, zijn kleurecht en blijven ook jaren na het leggen mooi.
Dankzij de eenvoudige en veelzijdige installatiemogelijkheden kunnen keramische ategels in vrijwel elke ruimte worden gebruikt.
NATUURSTEEN, HOUT OF LIEVER BETON?
Houdt u van natuursteen vanwege de hoogwaardige uitstraling en het unieke gevoel? Dan zult u onze keramische tegels een uitstekend alternatief vinden. Ze zijn gemodelleerd naar echte natuursteen in een grote verscheidenheid van kleuren en decors. Er zijn bijna geen grenzen aan uw wensen.
Als u bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan een mediterrane flair, gebruik dan een tegel met afgesleten randen in een antieke look. Waar u deze hoogwaardige keramische tegels ook in uw tuin legt: u zult altijd het gevoel hebben een beetje dichter bij de Middellandse Zee te zijn.
Wilt u een terras met een houten vloer - alleen zonder te verkleuren en het constant oliƫn? Geen probleem; leg gewoon een houten vloer van keramiek! Zelfs een oude eiken plankenvloer is heel gemakkelijk op het terras of balkon te toveren. Onze WOODLOOK collectie is bijna niet te onderscheiden van echt hout, biedt verschillende decors en wordt gegarandeerd nooit broos.
Of houdt u van elegant en eenvoudig? Betonnen vloeren zijn tegenwoordig erg
in de mode. En ook hier kunt u een uitgebreide keuze aan oppervlakte-uitvoeringen verwachten. Zo kunt u zelfs de meest moderne industriƫle look bereiken.
  TRE Sasso Nero 60x60
   8   9   10   11   12