Page 4 - Keramik_NL
P. 4

  - KWALITEIT IS EEN FAMILIEAANGELEGENHEID
REDSUN werd in 1985 opgericht door Ger van Ommeren: als het door de eigenaar geleide familiebedrijf dat we nu nog steeds zijn. Oorspronkelijk waren wij een handel in zuivere natuursteen - zelfs een van de eersten die natuursteen uit het Verre Oosten importeerden.
In de loop der jaren is onze portefeuille voortdurend gegroeid en aangevuld met betonproducten van hoge kwaliteit, keramische tegels en, recentelijk, CERASUN beton-keramiek-verbinding. Door de uitbreiding van onze portefeuille werd ons oude bedrijfspand in Cuijk al snel te klein. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een grotere locatie waar ook one-stop-shopping mogelijk is, om het milieu niet onnodig te belasten.
Een eis waaraan ons nieuwe pand in Kevelaer aan de Nederrijn, waar wij sinds 2000 gevestigd zijn, voor 100% voldoet. Al in 2001 hebben we hier onze eerste fabriek voor betonproducten in gebruik genomen. Halverwege dit jaar werd de laatste van nog eens vier betoncentrales voltooid, die allemaal over de nieuwste technologie beschikken - zoals een hoogwaardige productielijn van de fabrikant Masa, die de modernste online-oppervlakteafwerking mogelijk maakt, waardoor we transportwegen kunnen besparen en
het milieu beschermen.
Wij zijn in de loop der jaren ook gegroeid op personeelsgebied: REDSUN heeft nu - samen met onze dochteronderneming ALUXE, die gespecialiseerd is in terrasoverkappingen - bijna 500 tevreden medewerkers in dienst. Drie van hen: Arjan, Geert en Coen. De zonen van Ger van Ommeren bekleden al verscheidene jaren managementfuncties in het bedrijf. Net als hun vader, stroomt beton door hun aderen - zodat u ook in de toekomst kunt vertrouwen op de hoogste REDSUN kwaliteit.
 FACTSHEET REDSUN
   Oprichting: 1985  Jaarlijkse invoer natuursteen: 60.000 t  Bedrijfsterrein: 400.000 m2  Werknemers: 500  Betonproducten per jaar: 5.000.000 m2  Aantal betonfabrieken: 5
 Familie van Ommeren: Coen, Arjan, Ger en Geert (v.L)
    

   2   3   4   5   6