Medewerker Opbouw- & Serviceteam (m/v)

Een functie waarbij je veel onderweg bent

WIJ ZIJN REDSUN

Het familiebedrijf werd in 1985 opgericht door Ger van Ommeren. Aanvankelijk lag de focus op de in- en verkoop van natuursteen op de Nederlandse en Belgische markt en sinds 1993 op de Duitse markt. In 2001 verhuisde REDSUN naar Kevelaer en kort daarna werd de eerste fabriek voor betonproducten geopend.

Vandaag de dag telt ons bedrijf ruim 400 medewerkers. Toch ademt het nog altijd de sfeer uit van dat kleine familiebedrijf, met een platte organisatie, korte lijnen en een persoonlijke aanpak. De menselijke maat is het uitgangspunt, bureaucratie wordt tot een absoluut minimum beperkt.

In haar ultramoderne productiefaciliteit in het Duitse Kevelaer produceert REDSUN betonproducten voor toepassing in de tuin of openbare ruimte. Met een oppervlakte van 38 hectare is dit een van de grootste productie- en opslagfaciliteiten van Europa.

Dagelijks worden zo’n 15.000 m2 betonproducten geproduceerd. Het gaat dan om onder meer sierbestrating, projectbestrating, siertegels, opsluitbanden, traptreden alsook om decoratieve producten als palissades en constructieve producten als bouwblokken.

REDSUN beschikt over 4 afzonderlijke productielijnen, die geleverd zijn door de in de branche vooraanstaande machinefabrikant Masa. De eerste Masa-productielijn werd in 2002 in bedrijf genomen, de laatste in 2017.

In het productieproces worden state-of-the-art-technieken toegepast. Zo heeft onze nieuwste productielijn de modernste online veredelingstechnieken.

In onze fabrieken gaat een hoge productiesnelheid hand in hand met een hoge kwaliteit. Proces- en productcontrole vormen een integraal onderdeel van het productieproces. Grondstoffen worden met de grootst mogelijke zorg ingekocht, waarbij alleen de hoogste kwaliteit goed genoeg is.WAAROM REDSUN?

Delbrückstraße 1

47623 Kevelaer

+49 2832 97560

personal@redsun.eu