Skip to main content

Bij REDSUN en onze zusterondernemingen staan er momenteel diverse boeiende vacatures open en we nodigen jou uit om deel uit te maken van ons dynamische team! We zijn op zoek naar getalenteerde individuen om ons te versterken in verschillende functies en op diverse afdelingen. Als jij op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en graag deel wilt uitmaken van een innovatieve en groeiende organisatie, dan kan jouw volgende carrièrestap hier beginnen.

Als dynamisch familiebedrijf met meer dan 400 medewerkers, die werkzaam zijn in de meest uiteenlopende vakgebieden, bieden wij onze ook jou veel kansen en doorgroeimogelijkheden. Of het nu na school, na de middelbare school of na je studie is, op een bepaald moment moet de knoop worden doorgehakt: Waar wil ik werken? Er zijn veel aspecten die de aantrekkelijkheid van een werkgever bepalen. Drie aspecten zijn voor ons leidend: betrouwbaarheid, goede relaties en resultaat. Meer hierover kun je lezen op onze over ons pagina.

BEST OF BOTH WORLDS!
In ons Duits-Nederlands bedrijf zul je snel de voordelen van beide culturen ervaren. Met Duitse precisie en de typisch open cultuur van Nederland, combineren wij de voordelen van beide culturen.

Bekijk onze vacatures en ‘join our team’!
Als je klaar bent om de volgende stap in je carrière te zetten en deel wilt uitmaken van ons team, aarzel dan niet om te solliciteren. We kijken ernaar uit om jouw talenten te verwelkomen en samen te werken aan het bereiken van succes.

Vacaturewebsite: jobs.redsun.eu