Skip to main content

De merkidentiteit is meer dan alleen het logo of producten van REDSUN. Het is de algemene indruk die REDSUN achterlaat bij de doelgroepen en de herkenbare merkattributen die onderscheidend zijn. Om die juiste herkenbaarheid weer te geven hebben we bij REDSUN gekozen voor een nieuwe Corporate Identity. En uiteraard is daar ook het nieuwe logo een onderdeel van! Een herkenbaar onderdeel daarvan zijn de drie rode balken. Deze balken beschrijven onze kernwaarden, toekomst en producten.

Waar wij voor staan. Onze drie kernwaarden:
De kernwaarden zijn de belangrijkste waarden binnen ons bedrijf. Het zijn eigenschappen en drijfveren die laten zien waar onze organisatie voor staat. REDSUN heeft drie heldere kernwaarden die het bedrijf in één keer duidelijk maken.

ReliableAfspraak is afspraak. We zijn consistent, nauwkeurig en we maken beloftes waar. Als werkgever, als producent en als leverancier. Deskundig maken en leveren we zowel betrouwbare als duurzame producten. We zijn integer en hebben een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Relationships Als familiebedrijf zetten we in op duurzame relaties. We leggen en onderhouden graag positieve en waardevolle verbindingen met anderen, met respect en openheid. Vanuit samenwerking en verbondenheid stellen we mensen in staat om waarde te creëren en problemen op te lossen.

Results Wij gaan altijd effectief voor het beste resultaat. Dit betekent dat we kwalitatieve producten leveren, hands-on aan de slag gaan en oplossingsgericht zijn. Met enthousiasme realiseren we efficiënt en professioneel gestelde doelen met hoge kwaliteit.

 

Onze toekomst. De drie zonen:

Wij hebben bijna 500 medewerkers in dienst. Drie van hen zijn Arjan, Geert en Coen. De zonen van Ger van Ommeren bekleden al verscheidene jaren managementfuncties in het bedrijf. Net als hun vader, stroomt beton door hun aderen, zodat iedereen ook in de toekomst kan vertrouwen op de hoogste REDSUN kwaliteit.

 

Onze producten. De drie productgroepen: 

REDSUN is in 1985 gestart als leverancier van natuursteen. Het bedrijf is in de loop van tijd uitgegroeid tot een organisatie met een groot assortiment in drie productgroepen: beton, keramiek en natuursteen.